بسم الله الرحمن الرحيم


Monday, February 16, 2009

SPONGEBOB DIJUMPAI DI MALAYSIA

Ana nak kongsi emel yang sahabat ana forward ni;


2-3 hari yg lepas, sedang aku bersiar2 di ibukota, betapa terkejutnya aku bila aku dgn tidak sengaja berjaya menemui watak kartun feveret aku sedang elok2 aje lepak cuti2 Malaysia .. Kerana kasihankan beliau, aku tak mahu la mengganggu beliau yg sedang enak2 aje merehatkan diri beliau selepas penat shooting musim terbaru Spongebob Squarepants..


kesian die penat br habis shooting... (",)




4 comments:

KAK JE said...

salam B...
mula2 k.je bc cam nk jumpa jgk ngn sponge bob tu. lps tgk gmbr tu, rs kesian yg t'amat sgt bla k.je tgk dia. nti klu jmpa ngn dia,sm2lh kta bntu spy dia b'ada di bwh p'lindungan yg selamat. kita jg wjblh b'syukur dgn khdpn kta skrg ini. dgr2lh selalu KEHIDUPAN * IN-TEAM...

fida said...

xsangka kat Malaysia pun ada spongbob real..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇

珍珠奶茶Eason said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社