بسم الله الرحمن الرحيم


Monday, April 6, 2009

Exam for 6th semester

السلام عليكم

Tidak lama lagi pelajar Universiti Sains Islam Malaysia(USIM) akan menduduki peperiksaan, begitu juga dengan IPT2 lain yang sewaktu dengannya. Tapi hamba masih ada satu tahun lagi nak grad. kawan2 hamba ramai yg akan grad tahun ni dan ini bermakna exam kali ini adalah paper terakhir mereka.Waa.. jelesnye.!. tapi tak pe.

Di sini hamba nak tunjuk jadual exam hamba untuk semester6 ini.

13 APRIL>>بلاغة تطبيقي
14 APRIL>>PEMBERITAAN DAN PENULISAN RENCANA
15 APRIL>> MULTIMEDIA KEWARTAWANAN
17 APRIL>> مهارات الترجمة
20 APRIL>> اللغة العربية المهنية والتكنولوجية
22 APRIL>> اللغة العربية الاجتماعية والصحية
4MAY>> PENERBITAN DAN KEWARTAWANAN MEDIA

Sem ni ada 7 paper yg hamba akan lalui. Huh..dah la rapat2 time minggu pertama tu. bila paper last, gap sampai 11hari. apa2 je lah. Doakan kejayaan untuk kita semua.

اللهم اجعلنا من الناجحين والفائزين

>>Alamak! lupa nak isi e-nilai lah.huhu..